Även i dag var vindarna inte riktigt på vår sida. Men strax har alla grupper seglat minst två seglingar. Dom som fortfarande är kvar på sjön är kämparna i optimistjolleklassen som även dom strax lyckats genomföra två seglingar. Vi får hoppas att vindguden är på samma humör som solguden varit hittills och ordnar några sekundmeter till.
Ps. Om jag tyckte att mina kinder kändes lite varma i går kan jag upplysa er att kinderna absolut inte känns svalare i dag och jag är övertygad om att arbetskompisen, fotograf Tomas Fast som ni ser till vänster på bilden nedan, antagligen samma snygga solbränna på delar av fötterna som mig

Tänk att ha semester och behöva ta med arbetskollegor från tidningen och reporter från TV 4 väst ut på sjön, tänker ta en förhandling med tidningen om förlängd semester.

Oskar Niklasson och Kim Karlsson från hemmaklubben tillsammans med tränaren Don Nordqvist i väntan på vind.

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN FÖR CA 30 BILDER TILL