Så var då JSM 2009 sista seglingar avklarade. Alla seglare och funktionärer har kommit i land. Nu väntar vi på att resultaten skall bli klara och senare prisutdelning. Själv har jag inte mycket mer att rapportera från dagens seglingar, var tyvärr inte på sjön i dag, så jag har inga bilder att publicera (förlåt alla laserseglare) , men man tror att man hinner mer än man tror. Men det har varit ganska mycket pyssel inför kvällens fest för alla våra funktionärer (ca 200 st) som helt ideelt ställt upp för att VSS kunnat genomföra detta JSM som tyvärr nu snart är slut. En liten slutrapport tror jag nog kommer så småningom. Resultat mm hittar ni som vanligt på JSM-siten
Ber redan nu att få tacka för mig efter en härlig vecka med alla härliga seglare, coacher, föräldrar och funktionärers positiva och glada miner.

Ps fortsätt gärna titta in på min hemsida www.tommyfotografen.se där jag med ojämna mellanrum publicerar bilder från seglingsvärden.